Blogginlägg: Går det att sätta guldkant på tillvaron?

Uppdaterad: 14 november, 2017

image

Att vaska fram guld tar tid men är värt det

Leta, prova och våga. Om och om igen tills det blir rätt. Jag har vänt många stenar och hittat högar med kattguld innan jag hittade vad som ger mervärde i mitt liv. Det är inte enstaka moment eller saker utan en samling som tillsammans skapar glädje i mitt liv.

Det är sannolikt väldigt individuellt vad som ger glädje och gör att livet känns lite bättre. Husdjur, hobbies, familjeliv, party, restaurang besök, äventyr, resor, matlagning, karriär, träning, gemenskap, ideelt arbete, föreningar och listan kan fortsätta i det oändliga.

Jag tror att det är bra att hitta små som stora saker som skänker glädje och förgyller våra liv. Om man börjar med att hitta små saker kan det vara enklare att införa dem i sitt liv och göra sig själv gladare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.