Blogginlägg: Går det att sätta guldkant på tillvaron?

image

Att vaska fram guld tar tid men är värt det

Leta, prova och våga. Om och om igen tills det blir rätt. Jag har vänt många stenar och hittat högar med kattguld innan jag hittade vad som ger mervärde i mitt liv. Det är inte enstaka moment eller saker utan en samling som tillsammans skapar glädje i mitt liv.

Det är sannolikt väldigt individuellt vad som ger glädje och gör att livet känns lite bättre. Husdjur, hobbies, familjeliv, party, restaurang besök, äventyr, resor, matlagning, karriär, träning, gemenskap, ideelt arbete, föreningar och listan kan fortsätta i det oändliga.

Jag tror att det är bra att hitta små som stora saker som skänker glädje och förgyller våra liv. Om man börjar med att hitta små saker kan det vara enklare att införa dem i sitt liv och göra sig själv gladare.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *