Blogginlägg: Yin Yoga lärarutbildning bokad!

Uppdaterad: 30 oktober, 2017

 En lugn vidareutbildning

Många av de vidareutbildningar jag har läst handlar om att fördjupa kunskaper inom olika områden eller för att bli förbättra fysiska aspekter som uthållighet, styrka och rörlighet. Nu har jag bokat en vidareutbildning för att fördjupa kunskaperna att se inåt och slappna av. Det skall bli väldigt skönt som omväxling!

Yin Yoga lärarutbildning hos Studio frid

Det är en tredagars lärarutbildning hos Studio Frid i Malmö, där man under en långhelg får lära sig ett antal utvalda ställningar, varför de ställningarna är bra och hur energisystemet inom yoga fungerar. Man får öva på att undervisa i ställningarna och bygga ihop ett eget yoga-program. Därefter får man leda ett eget program och får feedback, blir examinerad och får diplom. Det skall bli oerhört roligt att få gå min första yogalärarutbildning!

Yin Yoga innehåller mjuka och avslappnade positioner som man håller länge så det passar utmärkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.