Blogginlägg: Yin Yoga lärarutbildning bokad!

Uppdaterad: 2017-10-30

 En lugn vidareutbildning

Många av de vidareutbildningar jag har läst handlar om att fördjupa kunskaper inom olika områden eller för att bli förbättra fysiska aspekter som uthållighet, styrka och rörlighet. Nu har jag bokat en vidareutbildning för att fördjupa kunskaperna att se inåt och slappna av. Det skall bli väldigt skönt som omväxling!

Yin Yoga lärarutbildning hos Studio frid

Det är en tredagars lärarutbildning hos Studio Frid i Malmö, där man under en långhelg får lära sig ett antal utvalda ställningar, varför de ställningarna är bra och hur energisystemet inom yoga fungerar. Man får öva på att undervisa i ställningarna och bygga ihop ett eget yoga-program. Därefter får man leda ett eget program och får feedback, blir examinerad och får diplom. Det skall bli oerhört roligt att få gå min första yogalärarutbildning!

Yin Yoga innehåller mjuka och avslappnade positioner som man håller länge så det passar utmärkt!

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *