Matvarning: SIA glass återkallar struten kladdkaka på grund av odeklarerade ägg

 

SIA Strut kladdkaka

SIA har gått ut med en återkallelse av struten kladdkaka för att den innehåller ägg som inte syns på ingrediensförteckningen

SIA Glass har haft ett problem i produktionen som gör att emballaget på en del förpackningar har klippts mitt av och delar av ingrediensförteckningen inte syns tydligt. Därför återkallas struten Kladdkaka med artikelnummer 11108.

För äggallergiker är det väldigt viktigt att observera att glassen innehåller ägg fastän det eventuellt inte syns på paketen med SIA kladdkaka i strut. För andra personer utan äggallergi är det inte farligt att äta glassen.

För ytterligare information läs pressmeddelandet på SIA Glass hemsida…

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *