Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 23 oktober, 2017

 

Datorarbete

Någonstans så här mitt i hösten börjar man inse att det är översvämning med arbetsuppgifter igen!

Istället för att klaga över alla arbetsuppgifter och olika åtaganden jag har för tillfället tänker jag rikta uppmärksamhet på det som är positivt och roligt.

Yoga och avslappning har återigen visat sina styrkor i att vara balanserande och lugnande faktorer i en storm. Mer eller mindre varje kväll lånar jag styrka ifrån yogan och avslappningstekniker som gör att min nattsömn blir ljuv och skön istället för fylld av intensiva och krävande drömmar som lämnar mig lika trött när jag vaknar som när jag somnade. Tidsmässigt lånar det inte mycket av mitt pressade schema, exakta tidsangivelser kan jag inte ge eftersom jag inte tittar på klockan sekunderna innan jag somnar. Det upplevs inte som att det krävs någon längre stund för att varva ned och låta hjärnan koppla bort. Jag upplever det som kroppen och fram för allt hjärnan lär sig och ställer in sig fortare och fortare på avslappning och sömn, efterhand som jag upprepar sekvenserna.

BODYCOMBAT är fortfarande roligt! Jag har övat många timmar för att lära in den nya BODYCOMBAT releasen, och jag instruerade den senast ikväll. Passet i sig är fortfarande lika underbart fantastiskt utmanande, roligt och energigivande som första gången jag provade det. Älskar helt enkelt BODYCOMBAT.

Mina ögon börjar bli små gluggar så jag antar att det är dags att packa väskor inför morgondagen och dra till kojs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.