Mattips: Wasa lanserar glutenfritt och laktosfritt knäckebröd

Uppdaterad: 2017-10-12

 

Wasa gluten- och laktosfria knäckebröd

Wasa lanserar knäckebröd som både är glutenfria och laktosfria

Wasa har sedan länge haft glutenfria knäckebröd på marknaden och börjar nu sälja knäcke som är både gluten och laktosfria. Man kommer att kunna välja mellan naturell eller smaksatta med sesamfrön och havssalt. De kommer att säljs i återförslutningsbara kartonger och enligt Wasa skall de ha samma höga kvalité som resten av deras knäckebrödssortiment.

Läs mer i Wasas pressrelease…

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *