Blogginlägg: Vart försvann måndag och tisdag?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 11 oktober, 2017

image

Ja, slutet av förra veckan gick åt till utbildning men vad hände sen?

Det är frågan jag ställer mig nu på onsdagen. Vad i hela friden hände med måndag och tisdag? Det korta svaret är att jag jobbade långa dagar och sov.

Det utförliga svaret är att då jag kom hem ifrån Stockholm efter 4-dagars intensiv utbildning för att bli diplomerad terapeutisk gravidmassör så var det hög tid att sova.

Kom hem vid 21.40 och åt kvickt och sov. Cirka 22.10 lade jag mig. Nästa morgon (måndag) var jag uppe 05.20 för att göra mig i ordning för att börja jobba 06.15. Jag instruerade dubbla 30-minuters pass (TRX och CXWORX). Därefter tog jag mig hem igen fixade frukost och tog mig iväg till massageskolan där jag undervisade hela dagen. Efter undervisningen var jag hemma vid 16-tiden. Då åt jag kvickt och cyklade iväg till gymmet för att vikariera i BODYCOMBAT. Efter att jag höll passet hade jag varit igång i 13 timmar. Sedan kunde jag dra mig hem och var hemma kring 19.00. Åt och däckade i sängen runt 20.30.

Tisdagen började med att stiga upp 05.30, äta frukost, cykla iväg till ett annat gym som ligger en bit bort och hålla mitt ordinarie pass (CXWORX). Därefter cykla hem, byta väskor och cykla ut till massageskolan i andra riktningen. Undervisningen varade ifrån 09.00 till 20.00. Med andra ord hade jag åter igen varit igång 13 timmar.

Det var det långa svaret på vart måndag och tisdag försvann. Om man nu frågar hur det ser ut idag så blir svaret att jag har företagsmassage och kunder inbokade på min egen mottagning på Kirseberg tills 20.00 ikväll.

Imorgon däremot räknar jag med att sluta ”tidigt” kring 17.00 tiden.
Det skall bli skönt. Oavsett hur roligt arbete man har behöver man icke-arbetstid med andra ord fritid!

Till våren kommer jag ha mindre arbetstimmar på en vecka för jag har arrangerat runt i mina uppdrag. Det ser jag framemot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.