Blogginlägg: TGIF – soffan nästa?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 22 september, 2017

 

Vilar i soffan

Fredag och helgen stundar

För tillfället blir det långa veckor med många arbetstimmar per vecka. Förra veckan innehöll kring 70 arbetstimmar, och då är transporttider och reflektionstid (tänker på jobbet fastän man lämnat arbetsplatsen) borträknat. Denna veckan kommer att landa på kring 60-65 timmar så jag ser verkligen fram emot att få tid att sjunka ned i soffan och vila utan måsten, plikter eller arbete.

Ibland blir det många timmar

Är det är en begränsad period fungerar det för mig men det fungerar inte i flera veckor eller månader för då säger kroppen ifrån. Jag får säga tack och lov för att kroppen säger ifrån för långtidseffekterna av stress är inte tilltalande. Samtidigt vet jag att antalet arbetade timmar inte behöver vara lika med hög stressnivå utan även en normal arbetsvecka på 40 timmar kan generera hög stressnivå. Normalt sett brukar inte mitt arbete ge hög stressnivå så det är skönt!

Livet är inte alltid enkelt utan emellanåt blir det tungt. Jag såg ett citat jag tyckte om på det temat:

Most important thing in life is learning how to fall.
– Jeanette Falls

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.