Blogginlägg: Jag skall bara…

Uppdaterad: 20 september, 2017

 

Blir lätt en dålig vana

Förra veckan innehöll kring 70 timmar med arbete och denna veckan har redan innehållit arbetsdagar på 12 respektive 13 timmar. Att säga ”jag skall bara” får inte bli en vana för tillfället utan högt fokus blir viktigt och en tydlig inrutad lucka för avslappning är essentiell.

Vad skall jag göra med min lediga tid idag?

Det är en fråga jag hellre besvarar för tillfället istället för att fundera på vad jag har arbetat med, som förvisso varit roligt bara i en aning för hög dos. Min lediga tid idag kommer att användas till att umgås med familj och styrketräna. Styrketräning är viktigt för att jag fortsatt skall kunna arbeta fysiskt tungt även framöver utan skador. Samtidigt är det roligt att få träna för min egen skull och inte bara i arbetssyfte (spinninginstruktör, TRX-instruktör, BODYCOMBAT instruktör, CXWORX instruktör).

Vad har jag använt min lediga tid till på senaste tiden?

Jag har bland annat lyckats att se apor! Inför sommaren planerade jag att se den nyaste apornas planet filmen, War for the Planet of the Apes, och det lyckades jag med för ett par veckor sedan på min lediga tid. Filmen var inte som jag hade föreställt mig utan den var en blandning av tragedi, drama och thriller. Jag hade föreställt mig mer action och maffiga effekter, men blev trots det inte besviken. Fastän jag i förväg ungefärligt kunde räkna ut hur filmen skulle sluta var den klart sevärd och tiden gick fort.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.