Mattips: Vapiano satsar på fler rätter med mjölkfritt, laktosfritt och glutenfritt

Uppdaterad: 2017-09-15

 

Vapianos logotyp

Vapiano tar in Oatlys havredryck som mjölkalternativ

Vapiano vill kunna erbjuda fler maträtter som är laktosfria, mjölkfria eller glutenfria. För att kunna göra det har de tagit in Oatlys havredryck som ersättning för grädde eller mjölk i maten för de som önskar.

För att få maten laktos, mjölkfri eller glutenfri meddelar man personalen vid beställning.

Läs mer på Vapianos hemsida…

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *