Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 08 september, 2017

 

Handdukar och massagebänk

Fredag och helgen väntar!

Sista skälvande minuterna före helgen drar igång med lediga timmar utan arbete eller liknande plikter (förutom tvätt och utbildning). Har packat ihop alla handdukar på mottagningen som skall tas hem till helgen för att tvättas, har förberett inför nästa veckas arbete och strax skall jag springa ut igenom dörren. Skall bara skriva ett blogginlägg om att arbeta som massör.

Många handdukar blir det

Kunderna behöver olika typer av massage som kräver varierande antal handdukar allt ifrån någon enstaka stor och liten handduk till två stora handdukar och ett par små, som behövs vid helkroppsmassage (brukar ta rygg, ben, armar, nacke och emellanåt ansikte). Handdukarna används för att täcka över de delar som inte masseras, skydda kläder mot massagekräm och för att kunden inte skall frysa. På sommaren kan det ibland gå bra att använda små handdukar vid till exempel ryggmassage för det är så pass varmt att handduken bara behövs för att skydda kläderna ifrån massagekräm. Förutom att handdukarna skall tvättas måste de även vikas fint och staplas på plats igen i massagemottagningen. Det är rutinuppgifter som en massör måste göra med jämna mellanrum men som lätt glöms bort av kunder eller de som funderar på att arbeta som massör.

Vad stundar förutom tvätt?

Vad bjuder helgen på förutom tvätt tid, jo jag tänkte gå och styrketräna! För att bli en bättre personlig tränare, massör, fitness instruktör och förhindra framtida skador lägger jag in tid för styrketräning. På söndag är det dags för kvartalsutbildningar i CXWORX och BODYCOMBAT, så det ser jag framemot. Naturligtvis varvat med en del andra mindre fysiska aktiviteter såsom Netflixande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.