Nyhet: Skulle du vilja få din röst hörd?

Uppdaterad: 2017-09-07

Har du eller någon i din familj matallergi eller matintolerans?

Skulle du vilja hjälpa andra genom att berätta din berättelse om hur livet kan vara med matallergi eller matintolerans, och hur det kan gå tillväga när man får diagnos?

Genom åren har vi gjort en del spännande intervjuer bland annat med en familj vars dotter som hade glutenintolerans, som inte upptäcktes förrän hon skulle börja i skolan. Eller varför inte intervjun med en apotekare ifrån Finlands som berättar hur läget är där med matallergi och matintolerans. Vi har även intervjuat en kroatisk journalist om hur mycket matallergi och matintolerans uppmärksammas i Kroatien.

Om du skulle vilja ställa upp på en intervju så tveka inte utan kontakta oss!

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *