Blogginlägg: TILT och Game Over

Uppdaterad: 2017-09-04

 

Game Over ikon

Förra veckan var en sådan vecka

Ibland slår saker och ting knut på sig själv och ingenting går som planerat när oplanerad sjukdom slår till. Tiden går åt till det mest nödvändiga och arbete samt fritid blir en gemensam lista som prioriteras. Även denna veckan lär drabbas delvis men jag har förhoppningar om att kunna hinna i kapp med det mesta!

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *