Mattips: Glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad ifrån Goodio

Uppdaterad: 2017-08-25

 

Goodio – glutenfri, mjölkfri och sojafri choklad

Finska Goodio gör raw-kakao choklad som är utan gluten, mjölk eller soja

I Sverige tas Goodio chokladen in utav Beriksson som kommer att sälja den vidare till butiker som säljer choklad och delikatesser i hög kvalité. En chokladkaka väger 48 gram och kostar någonstans mellan 59-70 kr. Kakao köper Goodio ifrån sydamerikanska och afrikanska kakaobönder, och därefter mals kakaon i Helsingfors och blir till choklad. Chokladen finns i många smaker såsom chai, kokos, lakrits, kaffe, chili, mint med mera.

Läs mer om Goodio på deras hemsida…

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *