Blogginlägg: BODYCOMBAT premiär ;)

Uppdaterad: 2017-08-17

image

Underbara deltagare och pass!

Att vara instruktör kan ge sådan hög andel glädje, energi och styrka. Jag har skrivit många gånger om just att instruera och det slutar inte att förvåna mig hur givande det kan vara. Rent fysiologiskt vet jag att träning ger ett påslag av endorfiner, adrenalin och en känsla av välbefinnande men jag blir ändå förvånad då och då över själva känslan och effekten.

Under hösten får jag njuta av BODYCOMBAT varje torsdag kväll i en timme och det ser jag verkligen fram emot! För mig finns det något magiskt i att instruera ett intensivt pulshöjande och fysiskt krävande pass och se deltagarna bli eld och lågor och ge allt de har tack vare den peppning jag förmedlar.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *