Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 10 augusti, 2017

 Sensommar mörker och vardagen återvänder

Det är snart två veckor sedan arbetet drog igång igen efter semestern, brännan börjar falna och de ljusa kvällarna är strax ett minne blott. Hösten står och knackar på dörren med kyligare väder, blåst och mörker. Fördelen är att nattsömnen brukar bli bättre med mörker och inomhusaktiviteter blir roligare att göra.

Min höstkalender innehåller intressanta saker såsom en vidareutbildning inom massage. Jag skall åka till Stockholm och lära mig att massera gravida kvinnor, hur man förebygger och hjälper till vid olika besvär under graviditet. Jag kommer att läsa två universitetskurser, den ena inom genetik (grundläggande genetik vid Uppsala Universitet) och den andra om antibiotika resistens (antibiotikaresistensens problematik Göteborgs Universitet). I höst kommer jag även att hålla en del utbildningar inom massage, träning och IT, både ensam och tillsammans med en trevlig kollega.

En gång i veckan kommer jag att få njuta av att instruera i BodyCombat, eftersom jag äntligen har fått tillbaka fasta pass igen i det konceptet. När jag inte arbetar på något vis kommer jag att slappna av under ett antal lediga helger, för det hade jag ont om under våren. Sedan får jag ta mig en lång funderare över vilka filmer som skall avnjutas i biofåtöljen under hösten. Under våren och sommaren blev det bland annat Guardians of the Galaxy 2 och Pirates of the Caribbean: Salazars revenge.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.