Nyhet: Alla frågor och kommentarer besvarade

Uppdaterad: 2017-08-07

 

Nyheter

Allt inkommande under sommaruppehållet besvarat

I fredags fick vi besvarat de sista frågorna och kommentarerna som kom in under sommaruppehållet, och vi är i kapp. Fortsätt att skicka in era frågor, idéer och kommentarer så besvarar vi dem efterhand.

Frågor som kom in under sommaruppehållet var bland annat:

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *