Blogginlägg: Äntligen är väntan över – Guardians of the Galaxy vol 2 är här!

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 24 april, 2017
Guardians of the Galaxy vol. 2

Årets film 2014, enligt mig, var Guardians of the Galaxy

Nu äntligen kommer uppföljaren till Guardians of the Galaxy som jag valde som årets film för cirka 2½ år sedan. Har man inte sett den första filmen och tycker om sci-fi action filmer så skynda att hyr eller köp filmen och se den före biobesöket för att se uppföljaren.

Har man redan sett Guardians of the Galaxy så fortsätt att läs, för en uppfräschning om vad den första filmen handlade om (innehåller spoilers).

Peter Quill var en liten pojke som blev kidnappad av utomjordingar i 1988 just efter att hans mamma dött. Utomjordingarna som var en grupp med intergalaktiska skurkar tog hand om Peter och lärde upp honom att plundra att stjäla på hög nivå. Som vuxen hittar Peter efter en värdefull artefakt som en mäktig skurk också letar efter. Skurken, Ronan the Accuser, skickar sina torpeder efter honom och en jakt tvärs över galaxen börjar. På vägen snubblar Peter över ett antal olika karaktärer och tillsammans bildar med tiden en sammansvetsad grupp som arbetar tillsammans för att rädda hela universum.

Uppföljaren, Guardians of the Galaxy vol. 2

I uppföljaren skall enligt IMDB, alla i Guardians of the Galaxy gänget samlas igen för att försöka ta reda på mer om Peters föräldrar.

En filmrecension kan jag först ge efter att jag hunnit se filmen på bio och den har premiär på onsdag. Tyvärr har jag inte möjlighet att se den på premiärdatumet för jag håller spinningpass onsdagskvällar och torsdagsmorgnar håller jag morgonpass. Till helgen finns det inga ursäkter kvar och då skall en plats bokas i någon utav biosalongerna för att njuta av uppföljaren till årets film 2014!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.