Blogginlägg: Ljuset är här med ljusare kvällar och nätter

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 11 april, 2017
Kanalen i Malmö, Södra Förstadsgatan

Ljust tidigt på morgonen till sent på kvällen

Underbara ljus är förtruppen till våren och sommaren som närmar sig med stormsteg. Som de är efterlängtade! Idag arbetade jag kväll tidig morgon och eftermiddag till kväll med en mindre paus mitt på dagen, som innebar att jag fick uppleva både den tidiga morgonsolen vid 06.00 och den ljusa kvällen vid 20.30 tiden. Arbetsdagen började med att instruera i CXWORX (30 min intensivt pass för bålstyrka, balans och hållningsförbättring) som följdes upp av en lucka för administrativt arbete och styrketräning, därefter följde eftermiddagens och kvällens arbete som massagelärare hos Hälsoteket.

Avslappning med biofilm

Förra veckan fanns det äntligen tid att gå på bio och se Logan, filmen som jag sett framemot att se. Den sista av Wolverine filmerna enligt Hugh Jackman själv. Filmen var allvarligare och mer melankolisk än väntat men trots det späckad med action, effekter och snabba vändningar, med andra ord precis i min smak. Den upplevdes inte som en försöka-tjänar-extra-pengar-på-ett-känt-koncept-film utan kunde stå på egna ben. Klart sevärd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.