Blogginlägg: Min egen träning har blivit min egentid

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 mars, 2017

image

Tiden jag väljer att lägga på min egen träning känns lyxig
Mina veckor innehåller många timmars arbete, studier och förberedelser inför båda delar. Förberedelser som matlagning (måste laga all mat själv på grund av allergi); kläder som skall packas inför 7 st pass; väskor som skall fyllas inför undervisning eller annat arbete; handdukar som skall tvättas och vikas inför massage med mera.
Tiden jag har över dagligen till att göra någonting trevligt för mig själv är minimal.

Styrketräning har blivit min egentid. En timmes tid när jag gör något för mitt eget välmående och framtids skull. För att jag skall bli starkare, minska risken för skador och utvecklas fysiskt. Tidigare var jujutsu min egentid men eftersom mitt schema är så flytande har det blivit svårare att hitta matcha in träningstiderna. Styrketräningen har tagits dess plats. Det känns riktigt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.