Mattips: Kikkoman lanserar glutenfri teriyakimarinad

Kikkomans glutenfria teriyakimarinad

Ny glutenfri marinad ifrån Kikkoman

Teriyakimarinaden har mild sötma och kan användas för att marinera olika livsmedel ifrån kyckling till fisk, och grönsaker, tofu samt svamp enligt Kikkoman. Kikkoman har sedan tidigare glutenfri sojasås som enbart innehåller vatten, sojabönor, salt och ättika.

Läs hela pressmeddelandet ifrån Kikkoman…

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *