Blogginlägg: Snart är den här med sol, pollen och ljusa dagar

Uppdaterad: 16 februari, 2017
Turning Torsos spegelbild

Solen står högt på himlen, kylan känns men ljuset värmer inifrån

Här om dagen kändes det som att våren var i luften på grund av den härliga blå himlen och de fina solstrålarna vi saknat hela vintern. Gatorna, torgen och strandpromenaderna fylldes med frusna vinterbleka stadsbor som sträckte på benen under solen strålar. Det var fortfarande ett antal grader ifrån glassväder men det börjar närma sig. Man skall inte ta ut glädjen i förskott heter det, men jag brukar säga varför inte då kan man ha kul två gånger. Om vi får ytterligare en köldknäpp, snö och rusk då har man trots det avnjutit soliga fina dagar.

Pollen

Jo, den detaljen försöker jag för tillfället glömma bort kring våren för det är lika tråkigt varje år. Pollen säsongen började extra tidigt förra året så frågan är om det redan nu börjar bli dags att äta extra mediciner för att ladda upp? Får hoppas att pollensäsongen blir mild i år, och sedan invänta prognoserna så att jag vet hur pollen-strategin blir i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.