Blogginlägg: Snart är den här med sol, pollen och ljusa dagar

Uppdaterad: 2017-02-16
Turning Torsos spegelbild

Solen står högt på himlen, kylan känns men ljuset värmer inifrån

Här om dagen kändes det som att våren var i luften på grund av den härliga blå himlen och de fina solstrålarna vi saknat hela vintern. Gatorna, torgen och strandpromenaderna fylldes med frusna vinterbleka stadsbor som sträckte på benen under solen strålar. Det var fortfarande ett antal grader ifrån glassväder men det börjar närma sig. Man skall inte ta ut glädjen i förskott heter det, men jag brukar säga varför inte då kan man ha kul två gånger. Om vi får ytterligare en köldknäpp, snö och rusk då har man trots det avnjutit soliga fina dagar.

Pollen

Jo, den detaljen försöker jag för tillfället glömma bort kring våren för det är lika tråkigt varje år. Pollen säsongen började extra tidigt förra året så frågan är om det redan nu börjar bli dags att äta extra mediciner för att ladda upp? Får hoppas att pollensäsongen blir mild i år, och sedan invänta prognoserna så att jag vet hur pollen-strategin blir i år.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *