Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 januari, 2017
Uppsala Universitet
Uppsala Universitet

Medicinsk Fysik, orienteringskurs på 8p vid Uppsala Universitet

Vad handlar då detta om kan man fråga sig? Jo, vi kommer att läsa om inre och yttre spänningar, ultraljud, röntgen, magnetresonans, strålskydd, strålbehandling, nukleärmedicin, positronkamera, laser med mera. Kursen är en del i min långsiktiga plan att ta ut en examen inom medicin för att höja min kunskapsnivå inom mitt yrkesområde. Förra terminen blev det kurser vid Umeå Universitet som handlade om kost vid graviditet och amning och sports coaching. I kursen om kost vid graviditet och amning har jag lämnat in alla uppgifter och gjort alla prov och inväntar rättning på slutuppgiften. I Sports Coaching kursen räckte inte min tid till för alla uppgifter för oväntade saker inträffade, men jag tar igen det under våren.

Arbetsmiljö och stress vid Luleå Universitet

En oerhört relevant kurs, för stressande personer möter jag ofta i mitt yrke. Både som personlig tränare, massör och kostrådgivare möter jag personer som befinner sig i olika nivåer av stress. Kursen tar ett medicinsk perspektiv och förklarar vad som händer i kroppen, så det skall bli skoj att kunna återkoppla det till kursen jag läst inom anatomi och fysiologi vid Högskolan i Dalarna. Det skall bli intressant att se vilka nya insikter och kunskaper jag kan förvärva via den kursen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.