Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 januari, 2017
Nyheter
Nyheter

Samlad information kring nötallergi och jordnötsallergi

Matintolerans Magazin har återinfört samlingssidan med information kring nötallergi, för att underlätta för er läsare att hitta det vi publicerat om nötallergi och jordnötsallergi. Genom åren har vi skrivit om olika livsöden då personer inte fick flyga iväg på semester eller ej fått flyga hem igen på grund av nötallergi, resetips vid olika former av nötallergi, sjukhus och vårdmottagningar som förbjudit nötter med mera. Du finner hela samlingen på sidan om Nötallergi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.