Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 04 januari, 2017

bgEn sådan där lång dag

En heldag med undervisning i massage med mina studenter som inom kort avslutar terminen och blir diplomerade massörer, följt utav kvickt byte av kläder intag av mat och arbete med att instruera i spinning. Direkt ifrån ena gymmet till nästa gym för att styrketräna för min egen utveckling och nu avslut på dagen med att skriva för Matintolerans Magazin. Mellan varven har min firmatelefon gått varm med mejl ifrån blivande kunder, före detta kunder och allmänna frågor. Idag har helt enkelt varit en sådan där lång dag. Tur att den innehållit fina stunder såsom avslutningsfika med mina trevliga massagestudenter, roligt svettigt spinningpass med mina deltagare och styrketräning med gott sällskap.

Avslut med avslappning och yoga

Nu ser jag framemot att göra avslappning och lugna restorative yoga positioner för att sedan somna gott. Imorgon bitti blir det upp tidigt igen för att göra det igen. Imorgon bitti skall jag instruera i CXWORX (30 min corepass) följt utav arbete i firman med PT-kunder och massagekunder. När jag stänger ned firman för dagen drar jag vidare till gymmet för att vikariera i BodyCombat (45-min kampsportsinspirerat konditionspass). Ack, ja jag vet allt för väl hur man fyller upp dagarna 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.