Blogginlägg: Julen är firad, nyår väntar samt intensiva veckor framöver

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 27 december, 2016

julVips så var julafton över

Hur tiden före julafton och själva dagen kunde gå så fort det förvånar än idag. Året närmar sig sitt slut och istället för att minnas året som varit, fundera ut nyårslöften och planera firande går tiden åt intensiva studier. Vartenda student vet vad jag talar om, vid slutet av varje termin finns inlämningsuppgifter, tentor, labbar och andra åtaganden som inte hunnits med som skall lämnas in. Julefröjd. Kalendern är fylld utav litteraturstudier, tentaplugg, rapportskrivande och sedvanligt arbete. Kommande deadline blir fredag 13.00 då en litteraturstudie skall lämnas in. Ämnet är D-vitamin intag under graviditet och om det minskar risken för matallergi. Låter ämnet bekant? Då jag fick välja ämne själv inom ramarna för kursen såg jag chansen att vinkla det mot något som verkligen fångade mitt intresse matallergi och matintolerans. Önska mig lycka till nu skall jag gräva vidare i medicinska databaser (PubMed) och undersöka samband mellan studier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.