Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 28 november, 2016
vinter himmel
vinterhimmel

Kroppen tung, huvud fyllt av bomull och mentalt krävande uppgifter går ej att genomföra

Misstankarna går mot gluten. Gårdagen spenderades med att förbereda inför föreläsningen om glutenintolerans, och någonstans i myllret av uppgifter har jag lyckats får i mig gluten. Potentiella glutenkällor var flera eftersom gluten fanns i köket som tillhör kontoret då andra som nyttjar köket äter gluten frekvent. I den stressade situationen kan jag kan glömt att skölja ett päron jag åt, glömt skölja händerna före jag öppnade min Coca-Cola Zero eller på något annat vis fått i mig små spår.

För cirka två år sedan gav gluten mig svullen mage, diarré, magsmärtor, oerhört trötthet och nedstämdhet. Med tiden har symptombilden blivit bättre och diarré och magsmärtor har blivit mindre vid små kontamineringar (intag av oerhört små spår utav gluten). Dock kvarstår tröttheten och allmänna seghetskänslan som har hängt i luften hela dagen.

Mot kvällen blir det bättre

Mina symptom brukar bli bättre fram mot kvällen och det börjar släppa i kroppen nu. Huvudet börjar klarna till och tankarna flyter på. Skönt men tyvärr skall jag varva ner och sova strax. Imorgon blir en tidig start och sent avslut. Imorgon bitti skall jag vikariera i CXWORX klockan kvart i åtta på morgonen, därefter till kontoret och ta emot kunder fram tills eftermiddagen för då skall mina studenter ha skolpraktik. Blir en lång dag imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.