Nyhet: Spädbarn kräktes extremt mycket vid amning hade glutenintolerans

Uppdaterad: 2016-11-15
Nyheter
Nyheter

Spädbarn kräktes 4-16 gånger per natt och sjukvården sa att det var normalt

När flickan skulle börja skolan sökte mamman återigen hjälp hos sjukvården och fick tagit tester mot glutenintolerans som visade att hon hade glutenintolerans. Blodprovet visade ett värde på 96 och de som tål gluten har värden under 7.

Läs hela intervjun på Matintolernas Magazin…

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *