Nyhet: Matintolerans Magazin söker skribenter

Uppdaterad: 2016-09-28

cropped-cropped-matintolerans_magazin_header.jpgVi söker dig som gillar att skriva om matallergi och matintolerans

Tycker du om att skriva artiklar med vetenskapliga referenser, blogginlägg eller korta nyhetsnotiser? Har du utbildning inom nutrition, kostvetenskap, är kostrådgivare eller något motsvarande då ser vi fram emot att höra ifrån dig.

Matintolerans Magazin drivs inte med vinstgivande syfte utan för att få ut saklig och korrekt information om matintoleranser och matallergier till dem som behöver informationen. Arbetet är ideellt och sker utan ersättning.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *