Blogginlägg: Andra tenta inlämnad nu börjar pluggandet till nästa

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 07 juni, 2016
Efter tentamen i Medicin
Efter tentamen i Medicin

I fredags skrev jag kvickt och lämnade in min andra tenta

Nackdelen med att studera på distans och skriva salstentamen är att man måste betala för varje timme som man sitter och skriver. Det lägger till extra krydda på tentatillfället som man gärna hade varit förutan. Med ena ögat på klockan och den andra på tentamen som var 10 sidor lång skrev jag så att pennan glödde. Jag hann igenom hela tentamen, besvara alla frågor och en snabbgenomläsning, sedan kunde jag lämna in och andas ut! Det var en skön känsla fastän jag inte visste hur det gått hade jag trots allt tagit mig igenom.

Nästa tenta att förbereda mig inför

Efter att ha återhämtat mig under helgen med en del arbete inbakat så är jag åter på kontoret och skall försöka fokusera på att plugga inför nästa salstentamen. Tentan jag skrev handlade om nerver, hjärna, endokrina systemen och fortplantningssystemet. Den jag skall plugga in nu handlar om matspjälkning, energiomsättning och rörelseapparaten, och det innebär att den är mindre omfattande och innehåller delar som jag redan läst på andra kurser. Det känns betryggande. Nästa tenta väntar på mig på måndagen den 13 juni, så jag räknar ner dagarna och läser vidare!

Önskar mina läsare en trevlig dag!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.