Blogginlägg: Knep och knåp för att hitta ytterligare inre styrka

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 maj, 2016
SF bio logga
SF bio logga

Små morötter längs vägen gör det enklare att vandra

I skrivande stund är det söndagsförmiddag och planeringen av små kommande morötter känns essentiell för att kunna ta mig fram till målet. Målet är att klara av min kurs i medicinsk baskurs med anatomi och fysiologi. Kursen är svår, innehållsrik och tiden jag har till förfogande utöver mina normala arbetstider är begränsad. Mina inre reserver för att pressa trots trötthet börjar bli låga så då tar jag till ett beprövat knep – små morötter längs vägen. Ikväll blir det bio i form en klassisk Sci-fi rulle som förhoppningsvis får hjärnan att tänka på annat ett par timmar. Det väntar X-men Apocalypse.

Varför söndagsbloggning för en måndag?

Svaret är enkelt imorgon kommer det inte att finnas tid över för jag skall undervisa på dagen, hålla pass på kvällen och efteråt har jag även kunder i företaget. Den stund som blir över av dagen imorgon kommer att behövas för att kunna vila. Sakta men säkert kan jag dock börja räkna ner till slutet och förhoppningsvis en kurs avslutad med ett godkännande. Trots att det är tungt är det lärorikt, att människokroppen är komplicerad visste jag redan men respekten ökar inför nivåerna av komplexitet.

Då var det dags att avrunda och ta tag i allt som behöver fixas idag så att mina planer går i lås 😉

Ha en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.