Blogginlägg: 11 timmar lång arbetsdagar

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 18 maj, 2016
Cranium
Cranium

Skolpraktik, studenterna masserar en halvdag vardera och jag övervakar

Varje termin får studenterna 5 dagar då de praktiskt övar på riktiga kunder som betalat för elevmassage. Det får de göra efter att de övat på att massera på sina klasskamrater under ett antal eftermiddagar. Vid varje skolpraktik har de lärt sig nya områden att massera och på så vis tar de sig igenom en helkroppsmassage. Min roll under skolpraktikerna är att hantera det formella med betalning, tilldela kunder till studenterna, svara på frågor, se så att massagen utförs korrekt, etc. Skolpraktik dagarna blir tyvärr oerhört långa eftersom varje student ska massera 4 timmar. Det brukar landa kring 11 timmars arbetsdagar. Det finns fördelar och nackdelar med alla typer av arbete, och här är det långa arbetsdagar ibland som får vägas upp mot arbetsglädje och stolthet när mina studenter blir gradvis bättre på att massera och får beröm utav kunder.

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.