Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 17 maj, 2016
Spinningcykel och pappershandduk
Spinningcykel och pappershandduk

Året runt, vecka ut och vecka in trots förkylningar och trötta dagar hålls det träningspass

Läget just nu är förkylt med en sommarsnuva som får näsan att rinna, nysa, halsen har varit öm och feber har förekommit stundvis. Turligt nog hann febern lägga sig och halsen började kännas bättre för idag var det dags för  spinningpass. Naturligtvis fick jag hålla igen på passet och anpassa nivån efter den energi som fanns att tillgå men deltagarna gick därifrån nöjda och glada så det kändes bra.

Arbeta med friskvård och bli sjuk

Det känns en aning lustigt att arbeta med friskvård och bli sjuk men även en person som äter en bra kost och motionerar regelbundet kan bli förkyld, fastän det kan kännas en aning lustigt att försöka vara en hälsosam förebild när man är sjuk? Istället för att snöa in mig på de tankarna satsar jag på en kortvarig sjukdom för att kunna återvända till att vara fullt frisk och vara en förebild igen 😉

På tal om att bli helt frisk så får dagens blogginlägg bli kort så att jag hinner vila inför jobb imorgon 😉

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.