Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 16 maj, 2016
Färsk exotisk frukt
Färsk exotisk frukt

Semester i Barcelona och frekventa besök på Mercat de la Boqueria

En veckas semester svischade förbi kvickare än en del förkylningar trots att det hanns med en del. En utav höjdpunkterna var upptäckten att vissa utav de färskt skurna exotiska frukterna som fanns till försäljning i La Ramblas stora saluhall (Mercat de la Boqueria) gick att äta utan större bekymmer ifrån magen. Trots att jag har problem med att äta fruktos i större mängder sannolikt för att jag numer tål mer fruktos än tidigare. Vid de olika små pittoreska stånden skar de upp frukten direkt och på så vis gjorde jag en chansning på att risken för att det skulle komma in spår utav saker jag inte tål var väldigt låg. Chansningen gick hem och jag hade nöjet att vid flera tillfällen njuta utav att kunna äta något som köpts ute och dessutom äta exotisk färsk frukt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.