Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 16 mars, 2016
Staty som gråter i vårsolen
Staty som gråter i vårsolen

Solsken och fantastiskt väder att vara ute i

Utan svidande eller bitande blåst och rikligt med solsken gjorde dagen till en vacker tidig vårdag. Tog chansen att få luft och sol under dagen och ta ett fotografier bland annat av den berömda gråtande statyn i Malmö, Marie-Louise Ekmans ”Det svenska tungsinnet”. Tårarna fick mig att tänka på pollenallergin som härjar för tillfället hos de som känner av den tidiga säsongen.

Våren väntar runt hörnet

Längtan är stor efter riktig vår och sedan sommar med alla dess trevliga delar såsom längre dagar och kvällar. Ökade önskan att vistas utomhus, semester, ett lugnare tempo i vardagen och värme. Årets sommar blir intressant eftersom det är första sommaren som anställd i eget företag, så det blir en upplevelse att se hur det utvecklar sig. Planerna och tankarna inför sommarperioden har redan börjat för någon månad sedan får se hur det faller ut 🙂

Då börjar det bli dags att avrunda för idag och önska mina läsare en trevlig kväll!
På återseende 🙂

/Lise-Lotte

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.