Blogginlägg: När dagen försvinner som i ett dis?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 01 mars, 2016
Suddig bild
Suddig bild av kontoret

Tiden gick upp i rök?

En del dagar är sådana att tiden försvinner utan att man förstår att klockan tickat iväg, man får gjort saker men har svårt att minnas vilka och huvudet känns lite som att en dimma har lagt sig. När dagen börjar närma sig sitt slut och man försöker blicka tillbaka är det svårt att peka på vart tiden försvann. Finns dock än sämre dagar då man inte får gjort något utan tiden bara rann iväg helt utan assistans.

Uppiggande spinningpass

Ikväll blir det dock ett uppiggande premiär på en helt ny musik och koreografi remix jag satt ihop. Skall bli riktigt roligt att se hur deltagarna tar emot den och hur de tycker att det känns 🙂

Att vara gruppträningsinstruktör kan verkligen vara ett oerhört givande arbete på många vis. Man får energi av glada och uppiggade deltagare, får röra på sig själv och man utvecklas kontinuerligt för det förväntas och är inbyggt i själva branschen. Det skall erkännas att det finns dagar då det är ett tungt jobb när ens egen kropp inte mår prima eller man mentalt inte är inställd på att vara inspirerande och energisk för andra men fördelarna överväger kraftigt nackdelarna.

Fokus, peppa och vila!

Vad som återstår för mig av arbetsdagen är att fokusera på att leverera ett peppande, tufft och inspirerande spinningpass. Därefter blir det egen styrketräning och hem och vila. Det märks tydligt att efter styrketräning kräver kroppen extra sömn och energipåfyllning, och för att få resultat är det bäst att lyssna 😉

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.