Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 18 februari, 2016
Vinter vid kanalen
Vinter vid kanalen

Tiden går fort och den går långsamt

När man har brått går tiden fort och när man väntar på något kul går tiden långsamt. Tala om att tid är ett relativt begrepp! Att tid var relativt upptäckte man redan som liten när man väntade på något roligt gick tiden oerhört långsamt, men å andra sidan när man var tvungen att vara med om något långtråkigt tog tiden aldrig slut utan segade på.

Vår vart blir du av?

Jag är nog inte ensam om att längta till vårstarten och se slutet på kyla, snöslask och grå himmel. Förvisso ser jag inte fram emot pollen blomstringen som innebär ett antal veckor (för egen del) med rinnande näsa och ögon kombinerat med massiv trötthet. Däremot ser jag fram emot längre dagar, som redan har börjat kännas av, varmare väder och sol!

Helg att se fram emot

Tills vidare kan vi dock glädjas över att helgen stundar med ett par lediga dagar för de flesta. Fastän jag såsom många andra är duktiga på att fylla helgen med innehåll blir det trots det ett avbrott ifrån arbetet.

Önskar mina läsare en trevlig helg så höres vi nästa vecka!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.