Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 26 januari, 2016

strand_semesterSol, värme och lediga dagar vore det inte skönt?

Blickar ut genom fönstret på kontoret och beskådar den grå himlen och smuttar på mitt varma te och för att  försöka få upp kroppstemperaturen. Sommarbilder, reklam för solresor och Facebook bilder på semesterresor känns oerhört lockande. Tänk att bara få packa resväskan och få njuta av sol och värme och slippa den trista vintern i Sverige ett tag?

Den som väntar på något gott…(väntar alltid för länge?)

Tyvärr får solen vänta till vår och sommar inträffar i Sverige för min del. Heltidsarbete i eget företag tar både tid, energi och pengar och då får ledigheten vänta tills det finns möjlighet. Fram tills dess får jag la njuta av andra saker som gör mig glad såsom mina pass, jujutsu och BodyCombat. Igår kväll fick jag förmånen att få träna för en riksinstruktör som hade flerfärgat bälte och många dan:s på jujutsun. Det är fascinerade och lärorikt att få träna för någon som tränat jujutsu helhjärtat i 30 år.

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll,
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.