Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 05 januari, 2016
Nyårs supé
Nyårs supé

Skola och plugg

I skrivande stund lyser flitens lampa då jag intensivt pluggar inför certifieringsprov som skall genomföras på måndag respektive tisdag eftermiddag. Det är de två sista proven som skall göras för att jag kan titulera mig certifierad massör. Det skall även lämnas in en skriftlig rapport men den avslutar jag under nästa vecka. Förutom massageskola väntar jag även på svar ifrån högskolan i Kristianstad om resultat i kursen jag läst om matintolerans och allergi. Den var intressant att läsa och det skall bli roligt att läsa vidare under våren. Jag har sökt en kurs i anatomi och fysiologi att läsa under vårterminen och där väntar jag för att se ifall jag kommer in, och det blir också spännande! Det är en kort distanskurs som lät väldigt intressant.

Verksamhetsutveckling

I mitt eget företag har jag nu anställda som jag skall hyra ut till företag som friskvårdskonsulter och det kommer en stor del av min tid under våren att gå till. Förutom konsultuthyrningen tar jag även emot privatpersoner för massagebehandlingar, personlig träning och kostrådgivning. Det är väldigt givande, utmanande och intressant arbete så jag är glad 🙂

Gruppträning och egen träning

Under vårterminen kommer jag att ha pass tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar som det ser ut idag blir det totalt 5 pass per vecka och utöver det blir det juutsu, restorative yoga  och styrketräning för min egen del. Känns redan nu att det kommer att bli en toppen vår!

Önskar mina läsare en trevlig kväll för nu behöver jag dyka tillbaka in i pluggandet av muskler, skelettdelar, funktioner och ligament.

Trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.