Blogginlägg: Snart jul?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 14 december, 2015
Vinter soluppgång
Vinter soluppgång

Tiden ilar iväg och snart är det julafton – hur hände det?

Antar att orsaken har varit jobb, helgarbete, tentor, uppstart av aktiebolag, öva in och in nya releaser. De senaste månaderna har varit fullbokade av skola, arbete i mitt eget företag och instruera och då försvinner tiden fort. Jag har dock lyckats planera in en del ledighet efter att jag tidigare insåg att julen närmar sig.

Öva in nya CXWORX 21 och BodyCombat 66

Dagen idag har gått till att öva in nya CXWORX 21 och fortsätta att öva på BodyCombat 66. Imorgon håller jag CXWORX 21 för första gången inför en klass och onsdag blir det BodyCombat. Det skall bli roligt 🙂
Alltid lika kul att se deltagarnas reaktioner på det nya 🙂

Kort inlägg idag för jag behöver frisk luft

Det blir ett kort inlägg idag för jag har varit inomhus hela dagen och övat in releaser och trots att det är beckmörkt ute behöver jag lite frisk luft 🙂

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.