Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 09 december, 2015
Utsikt ifrån kontoret
Utsikt ifrån kontoret

Nytt jobb, starta aktiebolag, läsa klart utbildning – vad hände med julen?

Någonstans mellan tentor, skolpraktik, anställningsintervjuer, instruktörsjobb, marknadsföring, administration och affärsmöten försvann julen? Undrar ifall jag fortfarande hinner hitta tillbaka till den? På kontoret har jag inte julpyntat eftersom jag tänkte att mina kunder skulle uppskatta en paus ifrån påminnelser om julen och den stress den ofta innebär. Privat har jag knappt hunnit tänka på den eftersom min kalender varit överfylld av mängder med arbete, studier, träning, administration och dylikt. Nu är det dock hög tid för mig att ta tag i den stundande högtiden 😉

Fundera, planera och agera

Jag antar att som allt annat får jag bara ta tag i det 😉
Fundera vidare över vilka julklappar jag skall köpa, inhandla och planera något trevligt att göra under julledigheten. Sedan återstår den svårare biten och det är att hitta julstämningen? Det känns inte riktigt som jul när det inte finns en snöflinga någonstans och temperaturen är så pass hög som den är? Det enda som indikerar att julen närmar sig är reklamen överallt och julmusik i de flesta butiker och radiokanaler. Det blir nog att helt enkelt prova att göra julrelaterade saker och se ifall stämningen trillar på plats? 🙂

Då börjar det bli dags för mig att avrunda och önska mina läsare en trevlig kväll,
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.