Blogginlägg: Avslappning med sci-fi film – John Carter

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 04 december, 2015
John Carter filmaffisch
John Carter filmaffisch

Avslappning kan vara bra sci-fi-, action- eller skräckfilm

Fredagskvällen började bra med sci-fi rullen John Carter ifrån 2012 som spelas av Taylor Kitsch.  Sci-fi-, action- och skräckfilmer har alltid legat varmt om hjärtat och denna filmen träffade mitt i prick. John Carter var en krigsveteran som försökte hålla sig undan ifrån att bli indragen igen i inbördeskriget i USA (1868) och på något mystiskt vis blev bort transporterad och hamnade mitt ett annat inbördeskrig fast på planeten Mars.

Action, snygga effekter, romantik och sci-fi – de essentiella ingredienserna

När filmmakarna lyckas knåda ihop en god historia med lagom delar action, snygga effekter, romantik och sci-fi då blir det en film som uppskattas av många. För att undvika att avslöja mer av handlingen går jag inte in på detaljer i historien men kan nämna att ifall man tycker om rymdäventyr och action kan filmen underhålla i drygt 2 timmar.

Vad bjuder fredagskvällen annars på?

Gnuggar geniknölarna för att tänka ut hur jag skall fortsätta den trevliga fredagskvällen. Jag tror ytterligare en djupdykning bland sci-fi-, action- eller skräckfilmer låter som en god idé. Sedan är det bara att räkna dagarna, timmarna och minuterna tills det blir Star Wars på bio! Tack och lov för kompisar som påminde mig om att det är dags att beställa biljetter, så det är fixat 😉

Nu är det dags att återvända till tv-soffan och leta upp nästa film-fynd 🙂
Önskar mina läsare en trevlig kväll,
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.