Blogginlägg: Ibland behöver även massörer få avslappnande oljemassage

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 27 november, 2015
Thai oljemassage
Thai oljemassage

Kalendern fylls fortare av jobb och skola än rekreation

En av de födelsedagspresenter jag fick i år av nära och kära var presentkort på ett thaimassage ställe som bland annat hade oljemassage. Jag lät kortet ligga ett antal månader tills jag till slut hade gjort ett hål i kalendern för ledighet. Då gjorde jag slag i saken och bokade in en massagetid och det ångrade jag inte. Först blev det fotbad, liten fotmassage och därefter en heltimmes oljemassage. Det var intressant att känna efter skillnaderna mellan thailändsk massage och svensk klassisk massage som jag själv utför och undervisar i. Det visade sig att det fanns likheter mellan idrottsmassage och thaimassage, får dock säga att jag valde den mildare oljemassagen och inte den mer fysiskt krävande thaimassagen. Mitt behov var större av avslappning än av töjning 😉

Skulle kunna tänka mig ett återbesök

Upplevelsen var trevlig, massören var duktig och lyhörd och jag skulle kunna tänka mig att återvända igen. Eftersom jag gjort ett karriärbyte och arbetar inom flera olika fysiskt krävande yrken behöver jag hålla min kropp i bra form. Det står bland annat yoga på mitt schema för att minska stelheter som känns av ibland.

Nu är det dock dags för mig att avrunda och förbereda mig mentalt för helgens jobb. I helgen skall jag undervisa i massage för elever som skall bli diplomerade massörer. Det står massage av över- och underarmar på schemat.

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.