Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 10 november, 2015
Restaurang båt i hamnen
Restaurang båt i hamnen

Mini-weekend med 1 hel och 2 halva dagar

Det var den tid jag kunde skrapa fram ur min kalender för tillfället av lediga dagar, och det blev en mini-weekend resa som började på lördagen och avslutades på måndagen runt lunchtid. Det var kort tid men miljöombytet var välkommet!

Vad hanns med?

Promenader i den vackra hamnen med utsikt över älven, besök på lokala gallerian, äta på restaurang (jag var trevlig sällskap kan inte äta ute p.g.a. matallergier) och vila. Hotellet var trevliga och hjälpte till mycket! Jag fick låna deras personalkyl och mikro för att värma respektive kyla min medhavda mat så det uppskattades mycket 🙂

Vad står på eftersom det är så svårt att hinna med?

I dagsläget sitter jag och pluggar till min anatomitenta för steg II i min vidareutbildning för att bli certifierad massör. Jag håller samtidigt på att min verksamhet som massör, kostrådgivare och PT. Det har även gått åt tid till min vidareutbildning inom kost eftersom jag läser matallergi och intolerans på högskolan. Vi skall inte heller glömma mitt arbete som gruppträningsinstruktör som kräver en hel del tid och energi.

Nu tänker jag dock andas ut och hålla kväll!
Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.