Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 26 oktober, 2015
Glutenfri, mjölkfri, laktosfri frukost
Glutenfri, mjölkfri, laktosfri frukost

Höstlov slut och åter till vardagen

Hela Matintolerans.se höll stängt för under höstlovet men nu är det åter till vardagen som gäller 🙂

Jag började dagen med frukost och tänkte dela med mig av hur det kan se ut när man inte tål så mycket livsmedel. Jag har multipla matallergier och matintoleranser bland annat glutenintolerans, mjölkallergi och sojaallergi (baljväxtallergi).

Vad blev det till frukost?

Te av sorten Dilma Earl Grey som för närvarande är enda sorten jag testat och tål. Tidigare drack jag Lipsons Earl Grey men efter att de ändrade på sitt recept tål jag inte den längre. Sedan blev det Axas glutenfria havregryn (special havre) som de började sälja i våras. Jag har inte kunnat äta havregryn tidigare eftersom jag blev dålig av Sempers glutenfria havregryn. För att öka proteinbehovet blev det vanliga kokta ägg. Jag har tidigare provat ägg med extra omega 3 eller gulare gula och då blir jag dålig i magen och mår illa, så dem undviker jag 😉

Följ med Matintolerans.se på Instagram

Bilden av frukosten lade jag upp på Matintolerans. se Instagram, och kommer att fortsätta att posta bilder på vad jag faktiskt kan äta. Ifall du vill veta mer så är det bara att följa Matintolerans.se på Instagram.

Jag önskar mina läsare en trevlig kväll 🙂
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.