Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 08 oktober, 2015
Transformers II, Revenge of the fallen
Transformers II, Revenge of the fallen

Skönt med avkopplande film i form av Sci-Fi action!

Huvudet går på högvarv för tillfället med tanke på allt som jag försöker få på plats och alla saker som jag genomför samtidigt. Det är inte ovanligt att jag har flera projekt samtidigt men trots känns det skönt att bara få skära ut en bit ledig tid mitt i ett fullspäckat schema. Jujutsun fick tyvärr sträcka på foten idag för att ge tid åt återhämtning framför en underbar Transformers rulle som satt precis där den skulle!

Imorgon bitti – spinningpass sedan jobb och mera jobb

Jag håller mig kort idag för imorgon bitti skall jag upp tidigt och motivera och peppa mina deltagare att ta i hårt under 45 min spinningpass. Därefter blir det IT-jobb varvat med arbete i mitt eget företag. Ifall jag har energi över när dagen är slut skulle jag väldigt gärna vilja träna för min egen skull men vi får se hur det känns när jag kommer så långt 🙂

Nu tänker jag fortsätta återhämtningen för idag,
Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.