Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 07 oktober, 2015
Tre olika outfits skolpraktik, CXWORX och BodyCombat
Tre olika outfits skolpraktik, CXWORX och BodyCombat

Dagen började med skolpraktik

Vi hade skolpraktik på Hälsoteket där jag läser en fortsättningsutbildning för att bli certifierad massör. Jag och mina klasskompisar stod halva dagen och masserade tre kunder var och utförde inspektion, tester och behandling i form av töjningar.

Sedan var det iväg till gymmet

När skolpraktiken var över åkte jag direkt till gymmet för det var dags att finslipa lite inför kvällens BodyCombat där jag lovat mina deltagare att hålla passet i autentiska kampsportskläder d.v.s. min GI som jag använder på jujutsun.  Jag bytte dock först om till att hålla CXWORX eftersom jag skulle ha det passet före BodyCombat. Sagt och gjort jag bytte om till trekvartslånga tights och en svart träningströja och gick in för att öva inför BodyCombat.

Därefter höjdes endorfin nivåerna

Deltagarna började fylla salen redo för CXWORX som vi tog oss igenom galant fast jag hoppas att det generar en del träningsvärk hos mina deltagare 🙂

Jag hade sedan 10 minuter att kvickt snöra på dagens sista outfit, min GI och göra mig redo för dagens sista pass – BodyCombat! Det var härligt, energifyllt och definitivt annorlunda att köra dels barfota och i min GI.

Tack till den utmärkta fotografen

Jag vill ge ett stort tack till den utmärkta fotografen som tog bilder på alla mina outfits idag så att den kunde illustrera min väldigt varierande dag med många skol- och arbetsuppgifter 😉

Nu återstår bara att njuta av resterande endorfiner och påbörja återhämtningen. Imorgon blir inte lika många byten av kläder eller arbetsuppgifter men bjuder dock på jujutsuträning.

Önskar mina läsare en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.