Blogginlägg: Höst övergångsperiod både väder- och karriärmässigt

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 september, 2015
Vacker höstvy
Vacker höstvy

Vädret skiftar ifrån soligt och varmt till svalt och korta dagar

Karriärmässigt skiftar jag ifrån att arbeta som IT-konsult, gruppträningsinstruktör och eget företag till att fokusera på mitt eget företag och gruppträningsinstruktör. Mitt IT-jobb har inneburit mestadels projektledning, administration och marknadsföring det senaste året. Före dess var det systemering, kravhantering, kvalitetshantering, testning och användbarhet. Gruppträningsinstruktörsarbetet är hos en gymkedja där jag har spinning, CXWORX och BodyCombat pass. Personlig träning, kostrådgivning och massage har jag gjort i mitt eget företag.

Från IT till Friskvård

Steget blir mindre kortare jämfört med att kastat sig ut i en annan bransch utan tidigare erfarenhet men trots det blir det en stor omställning. Att gå ifrån fast månadslön, relativt avgränsade ansvarsområden och arbetsuppgifter till att ha fullt ansvar för försäljning, marknadsföring, administration, utförande och kundrelationshantering. Lönen kommer att påverkas av hur väl försäljning och utförande faller ut. Erfarenheter, utbildning och kontakter tar jag med mig vidare in i Friskvårdsbranschen och det är tack vare det  att jag anser att det är möjligt att ta steget.

Poco a poco

Jag har skrivit om det spanska uttrycket poco a poco tidigare, som löst översatt betyder bit för bit. Det syftar på att steg för steg ta sig närmre ett uppsatt mål. Uttrycket har jag levt enligt i många år, att ta det steg för steg för att komma dit jag vill. Hittills har det fungerat väl och det lär sannolikt fortsätta att fungera. Jag kommer att fortsätta att bit för bit fatta beslut och arbeta undan för att komma dit jag vill. Målet jag har framför mig nu är att kunna livnära mig på mitt eget företag och samtidigt hjälpa andra människor att må bättre genom kostrådgivning, träning och massage.

Då var även denna dag till sin ända och det är dags för mental återhämtning, för hjärnkontoret arbetar hårt för tillfället.

Ha en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.