Blogginlägg: 16 vakna timmar per dygn men ack vad de försvinner fort?

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 24 september, 2015
Garmin Vivofit
Garmin Vivofit

Många järn i elden och begränsat med tid

För min del är det inte en ovan situation att ha många saker samtidigt och begränsat med deadlines att uppnå. I dagsläget är det ett antal saker som pockar på uppmärksamhet såsom tentamen i fortsättningsutbildning i massageutbildningen (lördag), inlämningsuppgifter i matallergi och matintolerans kursen (måndag) och release av nya CXWORX och BodyCombat (onsdag). Sedan utöver det har jag även ”normala åtaganden” såsom födelsedagsfirande i helgen och massageutbildning lördag och söndag (09.00-16.00).

Hur löser jag det med begränsat med tid?

Eftersom jag blev förkyld i måndags och fortfarande är förkyld så gjorde det att jag inte kunde förbereda så mycket och få det undanstökat i veckan. Det försenade hela min plan och jag får helt enkelt skjuta på de saker som går att skjuta på och hantera det allra viktigaste. Prioritera, prioritera och prioritera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.