Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 22 september, 2015
Skogsdunge och höstväder
Skogsdunge och höstväder

Sommaren ligger bakom oss nu väntar kyla, regn och inomhusaktiviteter?

När dagarna blir kortare, förkylningar blir vardag och kylan börjar krypa närmare vet man att hösten är här. Vilka trevliga kännetecken har då hösten? För en del är det svampplockning, skogspromenader, njuta av de gyllene lövverken, filmkvällar eller bakning. För andra innebär det att sportsäsongen drar igång antingen att utöva eller bevaka via TV eller andra medier. För egen del innebär det mer inomhusaktiviteter såsom jujutsu träning efter sommaruppehåll och nya höst schemat på gymmen, som har pågått i ett antal veckor vid detta laget.

Förkylningen har även anlänt som ett brev på posten med whiskeyröst, stort sömnbehov, trötthet och ideliga nysningar.  Gårdagens publicering på Matintolerans.se blev inställd på grund av den men jag fiskade upp energi ur någon gömd depå idag för att skriva. För min del blir det en innehållsrik höst med ett antal saker som jag behöver ro i hamn. Jag kommer att återkomma med ett inlägg om det framöver, så det finns något att se fram emot 🙂

Nu tänker jag återgå till återhämtning och bota whiskeyrösten och nysningarna 🙂

Ha en trevlig kväll!
/Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.