Nyhet: Matintolerans.se har fått en engelsk syster-sajt

Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 29 september, 2015

infoInformation om mjölkallergi, glutenintolerans och laktosintolerans på engelska

För att nå fler människor som mår dåligt på grund av matallergi och matintolerans, lanseras en syster-sajt till Matintolerans.se på engelska. Adressen dit är www.Food-Intolerance.seInnehållet kommer att fyllas på efterhand och delar av den information som finns på Matintolerans.se idag kommer att översättas och göras tillgänglig för resten av världen. Matintolerans.se kommer att fortsätta som vanligt med dagliga uppdateringar måndag till fredag och vid sidan om kommer syster sajten att få växa. Ifall ni som läsare har några förslag eller idéer på innehåll på den nya sajten är de välkomna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.